dijous, 12 de juliol del 2007

Contes d'estiu a la Biblioteca!

Un viatge pel món, a cavall dels contes

Cada dimecres, a les 18.30, agafarem un llibre, hi pujarem a cavall i viatjarem pel món coneixent la gent que hi viu, les coses que fan i sobretot les coses que expliquen.

Dimecres 11 de juliol, a les 18.30: EUROPA

Sortirem de casa, explicant un conte de casa nostra: “El conte dels animals” i seguirem el viatge cap a Alemanya amb el conte “L’olla màgica de les farinetes”.


Dimecres 18 de juliol, a les 18.30: ÀFRICA

Passarem de continent i arribarem al Marroc, d’on sentirem el conte “El lleó i els conillets”, seguirem el viatge cap al Senegal amb el conte “La llevadora i el geni”.


Dimecres 25 de juliol, a les 18.30: ÀSIA

Tornarem a canviar de continent per a arribar a Palestina amb el conte “El llest Mohammad” i marxarem cap al Japó per sentir el conte “La velleta que no tenia por”.


Dimecres 1 d’agost, a les 18.30: OCEANIA

Marxarem encara més lluny, a l’altra banda del món per anar a Nova Zelanda amb el conte “Maui i l’ham”, per després navegar cap a Hawaii a través del conte “La dona a la lluna”.


Dimecres 8 d’agost, a les 18.30: AMÈRICA

El final del nostre llarg viatge ens portarà cap a Mèxic per sentir el conte “La bella bruixa de Córdoba” i seguirem fins als Estats Units d’on explicarem el conte “La balada d’en John Henry”


Tots els contes explicats per Marc Jornet.

Us hi esperem!