dimecres, 5 de novembre del 2008

Taller d'art, una nova manera de passar la tarda

Avui hem començat el cicle d'activitats de novembre per als dimecres per la tarda, avançant l'hora a les 5,30. Com que érem molta gent, hem anat a la Sala Polivalent sino no teníem prou lloc per a poder ser artistes per una tarda. Mireu quanta gent ha vingut:

El quadre que avui hem explicat és El jardí de les delícies d'El Bosch. A través d'ell hem conegut que a la biblioteca hi ha llibres plens d'art, de pintures i altres coses boniques que ens ajuden a descobrir el nostre entorn i les maneres d'interpretar-lo.

El quadre d'El Bosch ens ensenya a fer servir la imaginació a l'hora d'imaginar-nos com serien els monstres de l'infern, barrejant parts d'animals i creant criatures ben estranyes.

Això hem fet, ens hem separat en grups i hem pintat animals, després els hem separat per parts i els hem tornat a ajuntar a l'estil d'El Bosch, i el resultat ha estat interessantíssim, mirem-ho:

La setmana que ve, no us ho podeu perdre, una nova obra d'art us espera, veniu a fer d'artistes a la biblioteca de Roquetes!!