dimecres, 14 d’octubre del 2009

L'Ignasi Blanch és notícia

L’IL·LUSTRADOR IGNASI BLANCH PARTICIPARÀ EN ELS ACTES CONMEMORATIUS A BERLÍN I A BARCELONA, EN EL
20è ANIVERSARI DE LA CAIGUDA DEL MUR!

A Berlín, l’Ignasi va tenir l’ocasió de conèixer la cantant australiana Olivia Newton John, protagonista de la popular pel·lícula Grease.
El major segment de mur que es conserva a Berlín, L’EAST SIDE GALLERY , serà inaugurat el cap de setmana del 6 al 9 de novembre de 2009.

Ignasi Blanch, l'únic representant català i de l’estat espanyol, participarà en els actes de celebració a la ciutat de Berlín i també a Barcelona.
L’il·lustrador ha creat la imatge promocional dels actes que s’organitzaran en motiu del 20è aniversari de la caiguda del mur, per l’ Institut Cervantes de Berlín i també pel Goethe Institut de Barcelona.

-Amb l’Olivia Newton John a Berlín-

Aquesta setmana i en una visita a Berlín per enregistrar un reportatge sobre el mur per a un canal de televisió, l’Ignasi va tenir l’ocasió de conèixer la cantant Olivia Newton John, protagonista de la popular pel·lícula Grease i promotora de productes per a la detecció del càncer de mama i de l’Hospital “Olivia Newton-John Cancer Wellness Centre” a Sidney.

Olivia es va interessar per l’obra de l’il·lustrador i va rebre un parell de llibres i una il·lustració original de l’Ignasi pensada per a la seva campanya contra el càncer.

Seguidor de la seva carrera artística, Ignasi Blanch va informar a la cantant australiana del projecte“Humanitzem els hospitals” creat conjuntament amb l’associació AACIC per a l’Hospital materno-infantil de la Vall d’Hebron i on van participar 50 joves il·lustradors alumnes seus i de la intervenció en el mur de Berlín en el projecte internacional East Side Gallery.

D’un caràcter positiu i comunicativa, l’Olivia va agrair molt el darrer llibre “Alícia” de l’Ignasi Blanch i la il·lustració original dedicada, en reconeixement de la seva tasca en prevenció del càncer.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

Ignasi Blanch, un magnífic il.lustrador del qual ens sentim orgullosos