dilluns, 18 d’abril de 2011

novetats Diada de Sant Jordi 2011

La caçadora de cossos” és una novel·la molt crua, amb un llenguatge despectiu i vulgar en algunes ocasions que evoquen el dolor d’una protagonista que adopta una fantasia sexual, molt masculina, sense límits. Una dona que fuig de les seves carències afectives per mitjà del sexe. 


"La casa cantonera"Dues germanes es retroben per repartir-se les poques coses que en morir els ha deixat la mare. Feia més de vint anys que no es veien. Una veïna de tota la vida les acompanya per les rescloses estances de la casa i els petits objectes els desperten els records. El vincle de la vida passada s'imposa com un malson al seu desig de fugir, de tornar al món quotidià conegut i controlat. Retingudes per preguntes que mai no s'han respost, queden atrapades en una teranyina asfixiant. L'empremta de la mare ressorgeix i il·lumina dolorosament els racons foscos de les seves vides."La terra de les coves pintades", la sisena i última entrega de la saga Els fills de la terra, de l'escriptora nord-americana Jean M. Auel, ha sortit a la venda a tot el món, un llançament que tanca una de les sèries més conegudes i de més èxit de la història del món editorial.


"Chico de ojos azules"Sorprèn que l'autora capaç d'ordir una faula amable i feliç com Chocolat s'atreveixi ara amb aquesta novel·la inquietant concebuda com un thriller psicològic. Utilitzant l'estructura de les xarxes socials, Harris crea una novel·la epistolar 2.0 que indaga en la trastornada mentalitat del noi del títol, perdut entre la realitat i la ficció.


"Donetes"Les quatre germanes March s'estan fent grans mentre el seu pare és a la guerra. La seva mare, la seva tia rica i els seus veïns, els Laurence, són testimonis de la vida de les quatre noies que, de mica en mica, deixen de ser nenes per convertir-se en dones. Les germanes March passen el trànsit de la infantesa a l'edat adulta vivint, sentint i patint tots els contratemps, que encara avui, més de cent anys després, les noies de tot el planeta reconeixen en aquest llibre, que ja és un clàssic. La seva autora, Louisa May Alcott es va basar en les pròpies experiències de la seva família per escriure un relat meravellós que és un cant a l'amistat, la solidaritat, l'amor i la passió per l'art i les petites coses