divendres, 13 de juliol del 2012

Les Tres Bessones ens diuen ...fins aviat!


Potser molts no coneixereu qui és Roser Capdevila (il·lustradora), però si us dic, Les Tres Bessones, de ben segur deseguida sabreu de qui parlo.
El 28 d'agost de l'any 2009 neix una nova revista en català per a nens i nenes, editada per Cromosoma Edicions i El Periódico de Catalunya.



L'Anna, la Teresa i l'Helena  mensualment les podíem trobar als estancs o llibreries amb jocs, còmics, retallables, endevinalles, contes, idees pel cap de setmana i una secció en anglès.
Altres personatges que acopanyaven Les Tres Bessones eren la Buixa aborrida, la Mercè Bonjoc, Juanito Jones i en Pipsqueak.

Després de tot aquest temps en diuen:



Perquè?


Trobarem a faltar la revista de Les Tres Bessones però ens veurem al cinema amb el títol "Les tres bessones i la màquina del món" 

Sinopsi:
Comença un nou curs. A l’escola, les Tres Bessones coneixen un nen nou, en Roc Palanca, que els explica que viu sota terra, a la màquina del món. La seva família, des de sempre, s’ha cuidat de vetllar per la salut del planeta. Les Tres Bessones, fascinades, s’endinsaran en aquest nou món subterrani de màquines i artefactes i ajudaran al seu nou amic, en les seves disputes amb el mesquí Sr. Barnilla que vol la màquina per a ell. El planeta Terra i tots nosaltres estarem a punt de col·lapsar, i només la valentia i l’astúcia de les Tres Bessones i en Roc aconseguiran, en el darrer instant, salvar-nos a tots


Notícies relacionades:

"Les Tres Bessones i la màquina del món", al Cartoon Movie 2012.