dimecres, 30 de gener del 2013

La Punyeta Radiofònica

Avui dimecres heu pogut escoltar el programa de ràdio de la biblioteca a Antena Caro, La Punyeta. Com cada dimecres a les 13,30h.

Com sempre us hem fet un recull de les propostes més destacades que trobem a les agendes de la biblioteca, del municipi de Roquetes i de les Terres de l'Ebre, sempre mirant de destacar les activitats de caire cultural. També podeu escoltar música del nostre apartat de CD, com per exemple:



Hem parlat d'un concurs de paraules que es porta a terme a les biblioteques catalanes, a través de la xarxa i que conclourà al mes d'abril a Barcelona, amb una gran final, amb concert de Txarango inclòs!!
D'entre les novetats de la biblioteca, us hem destacat el DVD 'The descendants' (Los descendientes) i n'heu pogut escoltar el tràiler, una història interessant ambientada a Hawaii:


Us hem presentat una novetat literària ben curiosa i que ben aviat en podrem fer la presentació a la biblioteca, la última novel·la de Miquel Esteve 'El joc de Sade', us n'enllacem un fragment llegit per Jesús M. Tibau:


Si voleu escoltar el programa sencer, cliqueu sobre la línia següent: