dilluns, 29 d’octubre del 2007

Blocaddicte (48): Biblioteca de Roquetes

La Biblioteca de Roquetes segueix des de ja fa molt de temps (molt abans de crear aquest bloc) el bloc de l'Emigdi Subirats.

Fa temps vaig tenir l'oportunitat de conèixer en persona l'Emigdi Subirats (gràcies a la seva visita setmanal a Antena Caro per a realitzar el seu programa "Lletres ebrenques").
A l'inrevés del que sol passar a la blocosfera, on primer coneixem els blocs i amb una mica de sort i temps, després al blocaire que hi ha darrera, jo vaig tenir l'oportunitat de conèixer primer a l'Emigdi en persona, i una mica després el seu bloc. Al poc temps n'era una visitant diària (del bloc és clar), i essent sincera, això va promoure en certa manera que comences a plantejar-me la realització d'aquest propi bloc.



Segueixo el seu bloc, i he seguit puntualment totes les seves iniciatives i aportacions, una de les últimes ha estat la secció "Blocaddicte" que el propi Emigdi definia d'aquesta manera :

He d'admetre que sóc adicte als blocs, és a dir que en consumeixo força diàriament. És una adicció perillosa (i tot) per al correcte rendiment laboral, de la qual no me'n puc desfer! No sé si necessito tractament mèdic per tal de corregir-la o si me'n puc eixir sense ajuda professional.
Com no m'he curat encara, he cregut oportú endegar aquesta nova secció del meu bloc com a una mena d'homenatge als blocaires ebrencs i catalans que consulto amb més assiduïtat, ja que alguns d'aquests blocs estan molt ben escrits i presenten articles molt ben documentats i una estètica impecable. Espero que agradi i tingui molts seguidors, com ha passat amb altres seccions com "Companys de lletres".


La qüestió de tot plegat és què, aquest passat divendres 26 d'octubre, el nostre bloc, el Bloc de la Biblioteca Municipal de Roquetes, apareixia en el lloc 48!.


He de reconèixer que em va sorpredre, alegrar i il·lusionar moltíssim.

Sopresa pel fet d'apareixer entre una llista de blocs que són tot un referent entre la comunitat blocaire.

Alegre pel fet de que, d'entre 50 blocs, un sigui el bloc d'una biblioteca (i encara millor si aquesta biblioteca és la de Roquetes!)

I il·lusionada per continuar treballant, per continuar intentant fer les coses el millor possible, intentant que la Biblioteca de Roquetes estigui present en tots els àmbits i mitjans possibles. Donant sempre el millor servei possible, un servei de qualitat per a tothom, ja sigui de manera presencial, ja sigui de manera virtual.

Gràcies Emigdi!

Begonya Ferré Borràs
Directora de la Biblioteca Municipal de Roquetes