dimecres, 13 de juny del 2007

Activitat de dinamització a càrrec de Moises Mato

Aquest matí a les 10.30h a l'Àrea Polivalent de la Biblioteca, un grup de 59 xiquets i xiquetes del CEIP Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes han participat a l'activitat de dinamització de l'Exposició Corremón (Exposició dintre de la VI Setmana del Llibre Infantil i Juvenil a la Biblioteca de Roquetes) a càrrec de Moises Mato.

Tots els assistents s'ho han passat d'allò més bé amb l'actuació del Moises.

Una actuació que ha transportat a tots els assistents pel llocs més meravellosos de la terra, i els ha mostrat com la literatura i els llibres de viatges ens permeten viatjar, a través de la imaginació, a llocs ben llunyans.

Us mostro algunes de les imatges d'aquesta activitat, i de passada convido a tothom a veure l'exposició Corremón a la nostra Biblioteca.



Podeu veure l'enregistrament en vídeo de l'activitat clicant al següent enllaç : Activitat Biblioteca Municipal de Roquetes


1 comentari:

Anònim ha dit...

Es una gran suerte para esta biblioteca haber tenido a Moisés en escena. Además de haber iniciado su andadura también en la literatura y los cuentos está impulsando grandes caminos en el mundo del Teatro.
Enhorabuena!!!!