dimecres, 6 de juny del 2007

Bloc de la Biblioteca Municipal de Roquetes

Benvinguts/es al bloc de la Biblioteca Municipal de Roquetes.

La Biblioteca Municipal de Roquetes, al igual que la majoria de biblioteques públiques, vol ser una biblioteca adaptada als nous temps i a les noves necessitats. Una Biblioteca orientada a la societat del segle XXI, amb serveis adaptats a la realitat actual i amb el punt de vista posat en l'usuari com a raó de ser de la Biblioteca.

Per aquest motiu, i per molts d'altres, neix el Bloc de la Biblioteca Municipal de Roquetes.

Un bloc que neix amb la voluntat de convertir-se en una eina de difusió, d'informació i de comunicació, entre la biblioteca i tots els seus usuaris o amb qualsevol persona que vulgui aportar les seves idees i/o opinions sobre el món de les biblioteques i la lectura.

Aquest bloc, vol ser també, un espai de trobada i d'intercanvi entre totes les persones que vehiculades a aquesta o altra biblioteca vulguin aportar i compartir les seves experiències dins l'àmbit de les biblioteques. Així com les seves impressions, motivacions i opinions sobre el plaer de la lectura.

Finalment, el bloc de la Biblioteca de Roquetes neix amb la voluntat de convertir-se en un canal bidireccional de comunicació ja què l’usuari en formarà part d’una manera molt directa.

Begonya Ferré Borràs
Directora de la Biblioteca Municipal de Roquetes

6 comentaris:

Unknown ha dit...

La iniciativa de crear un blog de la biblioteca de Roquetes hem sembla una molt bona idea perquè demostra les ganes i la voluntat que hi ha, per part del personal de la biblioteca i sobretot de la seva directora, en implicar-se amb la població i amb els usuaris per poder conèixer de primera ma, quines són les seves inquietuds i necessitats reals i així poder donar un servei el més personalitzat possible i de màxima qualitat. Enhorabona per aquesta nova i magnifica idea i felicitats per la molt bona feina que esteu fent tot el personal de la biblioteca, endavant i no afluixeu!!!

Daniel Gil Solés ha dit...

Begonya, Marc... Felicitat pel nou blog. Espero que us vagi tot molt bé en aquesta nova experiència, i teniu tot el meu suport, i si us cal ajuda ja sabeu on trobar-me. Ànims, i enhorabona!!!

Unknown ha dit...

Si La Punyeta era un petit instrument per fer-nos arribar les novetats i activitats de la Biblio, amb el bloc es pot produir un feed back que pot ser molt interessant.

Al menys demostreu ganes d'apropar-vos una mica més als usuaris. Enhorabona i felicitats per la iniciativa

Jesús M. Tibau ha dit...

Felicitats per la creació del blog. Espero que us vagi molt bé. segur que sí.

salutacions

Anònim ha dit...

Sembla que feu molt bona feina. Em teniu impressionada. Endavant amb tantes bones idees!

Anònim ha dit...

It isn't hard at all to start making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat download[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses not-so-popular or little-understood ways to generate an income online.