dimarts, 18 de setembre del 2007

Liber : 25a Fira Internacional del Llibre : Passió pels llibres


Del 3 al 5 d’octubre, Fira de Barcelona és, de nou, la seu de la Fira Internacional del Llibre, Liber, que, a la 25ena edició, torna a Barcelona.El saló, destinat exclusivament a professionals, es durà a terme al pavelló 2 del recinte de Montjuïc. Promogut per la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya, Liber és el certamen líder de la indústria editorial a Espanya i un esdeveniment de referència per a Hispanoamèrica. Perú, terra de grans novel·listes, és el país convidat a Liber 2007.

700 expositors: Empreses i entitats editores, agents literaris, associacions professionals, empreses d'arts gràfiques i multimèdia, proveïdors, i serveis relacionats amb l'activitat editorial.Més de 9.000 professionals de 50 països

Llibreters, distribuïdors, autors, agents, editors, bibliotecaris, periodistes, docents, professionals de les arts gràfiques i operadors de noves tecnologies.

La trobada anual del sector a LIBER promou activitats professionals i culturals en el marc del saló i en altres escenaris de Barcelona durant el certamen.

Més informació al següent enllaç : LIBER