dissabte, 10 de desembre del 2011

Activitats de la setmana

Aquesta setmana estarà plena d'activitats molt intessants.

Comencem dilluns 12 de desembre amb les jornades "Oportunitats a la xarxa", a les 19 h. a la Sala Polivalent de la biblioteca. Presentació de les jornades per Josep Codorniu, regidor de dinamització Econòmica i Esports.
Amb el lema "Comerç electrònic", es parlarà de "Desintermediant el comerç", amb Txaber Allué. Consultor freelance, professor de la Universitat de Tarragona i consultor de la UOC.

La mateixa setmana, dijous 15 de desembre a les 19 h, amb el lema "Empreneduria". Presentació: "Oportunitats de les xarxes socials per a les PIMES" per Jordi Baucells, regidor de Societat del Coneixement i Comunicació. A continuació, "Fodd2u; soroll mediàtic del no-res", Manu Arjó, Jordi Martín, David Moreno, membres de l'empresa Bcn2u Mobile Software.
Inscripcions a: inicia@roquetes.cat
Organitzat per INICIA.


Dimecres 14 de desembre a les 17 h, taller "Guarnim l'arbre màgic".
Ara ve Nadal, veniu a guarnir l'arbre màgic que tenim a la biblioteca, participeu i feu un guarniment ben imaginatiu.

Divendres 16 de desembre a les 19.30h a la Sala Polivalent de la biblioteca. Presentació del llibre "Capsa de Borbons". Dels autors Guillem Verger i Anna Codorniu. Editat i presentarà l'acte, Xavier Blanch.

Dissabte 17 de desembre a les 11, presentació de l'exposició fotogràfica del curs de fotografia impartit per Antolí Ortíz i entrega dels certificats. Es podrà visitar l'exposició fins el 15 de gener de 2012 a la Sala Polivalent de la biblioteca.

Ja veieu com tenim la setmana!