dilluns, 19 de desembre del 2011

Quin munt de coses!

El 2011 ja s'acaba, a continuació us mostrem les activitats que s'han realitzat aquests dies a la biblioteca i que ja són per rematar l'any.
I començar el 2012 amb tanta il·lusió i ganes de treballar bé com aquest any que ja quasi donem per passat.

Dijous 15 de desembre tingué lloc la segona jornada de "Comerç electrònic". Amb el lema "Empreneduria" foren dos les presentacions. La primera a càrrec de Jordi Baucells, regidor de Societat del Coneixement i Comunicació de l'Ajuntament de Roquetes amb la presentació "Oportunitats de les xarxes socials per a les PIMES"















La segona presentació fou la dels membres de l'empresa Bcn2u Mobile Software amb la seva pàgina web "Food2u".


Divendres 16 de desembre, primer ens varen venir a veure els xiquets i xiquetes de 3r de l'Escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes. Participaren en una activitat organitzada per Mans Unides.
La Rosalia ens explicà un conte, un conte on el seu protagonista, en Tom, rep de la seva mare regals que no es veuen. Després d'explicar el conte, cal dir que els nens varen estar molt atents i en silenci, varen fer el seu regal que no es veu i el posaren a l'arbre de la biblioteca. Així que tenim un munt de regals que són petons, abraçades, bons desitjos.





















Però varem acabar la jornada amb una presentació de luxe, el llibre "Capsa de Borbons", dels autors Anna Carbonell i Guillem Verger. Editat per Xavier Blanch. 
Sempre és un plaer poder comptar amb els germans Blanch. 



Amb signatura de llibres i per endolcir l'acte, bombons.



Dissabte 17 de desembre, inauguració de l'exposició fotogràfica del curs realitzat per Antolí Ortíz i organitzat per l'Ajuntament de Roquetes. També entrega dels diplomes als alumnes dels curs. Podeu gaudir de l'exposició fins els proper 15 de gener.









Estigueu al cas dels actes que us tenim preparats per aquesta setmana. Agenda Desembre.