dimecres, 2 de maig del 2012

Crònica d'un aniversari


Divendres 27 d'abril, dia molt especial, celebràvem el nostre 5è aniversari.
Una tarda intensa, nervis, alegria, somriures i patiments.
A veure, ho tinc tot, globus, confetis, punts de llibre al seu lloc, megafonia funciona, un dos, un dos, sí funciona correcta.

Començavem la tarda amb els actes per als menuts de la biblioteca, amb la inauguració de l'exposició dels dibuixos originals dels contes de Muniatto, a càrrec d'Ester Besolí. Un recull de il·lustracións realitzades per Olga Besolí. Un racó de la nostra sala polivalent s'ha omplert de color amb les il·lustracions, els dibuixos divertits i les històries de Muniatto.























A continuació, no podia ser res millor que l'actuació del mateix personatge protagonista de les històries, Muniatto va sortir dels contes per fer-nos passar una divertida estona, on els més menuts i els presents no tant menuts ens varem divertir prou.
Quines coses, música amb una taula de planxar, aplaudiments amb una cassola, malabars i acudits.







Tot seguit la tradicional soltada de globus, cinc de gegants varen ser enlairats acompanyats d'una pluja taronja de confetis.
Corre, corre, mira al cel com cauen! Poc a poc, dolçament. Els nens, cridant, intantaven agafar-ne algun ballant al ritme dels petits papers que intentaven escabollir-se de les mans.
I per acabar una dolça tarda, res millor que una bona xocolata desfeta. Mmmmmm! Què bona estava!



















A les 19.30 hores donavem pas a un acte que, per a tos els presents, sens dubte va ser una genial actuació i brillant representació.
Veia nervis, tot i ser un lloc familiar amb cares conegudes. Suposo que tot artista els pateix abans d'una actuació tot i que sap que està com a casa.
Presentava l'acte el Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Roquetes el Sr. Sisco Ollé i donava pas al Sr. Joaquim Castellà, a Roquetes tots el coneixem com Don Juaquin, mestre molts anys de les escoles.Era l'apuntador de l'obra durant els anys que es venia representant a la Lira de Roquetes, ha conservat l'original tot aquest temps i amb aquest original Toni Vives ha fet aquesta última versió i ha dirigit als que han participat, Arturo Gaya, Quique Pedret, Toni Martinez, Eusebi Morcillo, Ana Amaré, Ximo Beltran. Què bé m'ho vaig passar!
Amb el repicar d'unes petites campanetes, així començaven  la lectura teatralitzada de la "Barraca de St. Antoni", diferents registres de veu combinats amb un instrumental acústic, quin bon moment!




Bonica festa la del nostre 5è aniversari!

Coordinada per Darius Losei, podeu visitar la micro-mostra de llibres d'art de la biblioteca que en motiu del nostre aniversari ha preparat.


Des de la biblioteca no ens queda altra cosa que agrair a tots i a totes els que han fet possible aquesta celebració, els que han assistit, els que han col·laborat i participat i a tots aquells que han treballat per fer-la possible. Gràcies!