dimarts, 4 de desembre del 2012

Presentació del llibre el Secret del Gintònic del Vador Lladó

Divendres 30 de novembre la Biblioteca de Roquetes va tenir el plaer de presentar el llibre "El Secret del Gintònic" d'en Vador Lladó, amb demostracions i degustacions a càrrec de la Cocteleria BlauMar Ampolla.



El secret del gintònic editat per l'Ara Llibres, amb pròleg del Ferran Adrià i fantàstiques col.laboracions de l'Albert Om, la Carme Ruscalleda, la Pilar Rahola o en Jordi Basté, entre d'altres.

Guardonat amb el premi “Cocktels Book” de la Gourmand world wine book awards 2012 a nivell de tot l’Estat espanyol. Guardó que li permetrà aspirar a les Gourmand Best in the World.

Les millors ginebres, les millors tòniques i tots els ingredients necessaris per apropar-nos al món del gintònic de la mà d'un gran comunicador, Vador Lladó.





Vador Lladó periodista i presentador guardonat recentment amb el Premi Ràdio Associació de Catalunya al millor professional de la ràdio. En Vador Lladó porta més de 20 anys a la televisió, la ràdio i la premsa. Actualment capitaneja el Fricandó matiner de Rac105, programa d'entreteniment guardonat amb una menció especial als Premis Ciutat de Barcelona, i despertador líder dels matins a Catalunya.També podem trobar les seves col.laboracions al Què fem de la Vanguardia. En l'àmbit literari ja va fer el seu debut amb el llibre Menjar-se el món i la seva passió per la gastronomia el porten a presentar aquest llibre de referència per aconseguir el gintònic ideal.





BlauMar Ampolla, tot un referent a les Terres de l'Ebre, a l'Ampolla en un entorn incomparable, a tocar del Mediterrani, amb una professionalitat excepcional, i un tracte admirable, fan que les tardes nits tinguin un altre gust, el gust d'una de les cartes més selectes i variades. Amb més de 100 ginebres diferents, els permeten oferir una extensa varietat de gintònics. Gintònics, còctels i tota mena de combinats que fan alhora que les tardes nits a l’Ampolla tinguin un color especial color, el Color BlauMar.





Agraïm als locals de copes de Roquetes la col·laboració en aquesta presentació: a Xavi del Folk, a la Paula del Mougly, a la Maite del Davinci, i al Tonet del Karibú club. 



Trobareu totes les fotografies al nostre facebook!!
I també a la nostra pàgina del Flickr