dimarts, 4 de setembre del 2007

Presentació del llibre "Blocs de Ciència"

El passat divendres 31 d'agost a les 19.30h, va tenir lloc a la Biblioteca, la presentació del llibre "Blocs de Ciència" del Daniel Closa.

La presentació es va iniciar amb les paraules del Regidor de Societat del Coneixement, Jordi Baucells, qui comentà les línies bàsiques d'actuació pel que fa a les TIC a Roquetes.

Tot seguit el blocaire Jordi Abad va encetar la presentació del llibre i de l'autor i després el propi Daniel Closa ens va explicar que l'havia portat a publicar el seu llibre, i com i per què, s'havia iniciat en el món dels Blocs.

Tant de bo, iniciatives com la de Daniel Closa fossin més habituals : apropar la ciència a tothom, tant pel que fa a la forma (a través d'un bloc i d'un llibre), com pel que fa al contingut (paraules clares i entenedores, que mesuren els tecnicismes emprats, i permeten que qualsevol persona entengui què passa per exemple al "Triangle de les Bermudes")

Des de la Biblioteca de Roquetes volem agrair a l'autor i blocaire Daniel Closa la possibilitat de permetre'ns presentar el seu llibre a Roquetes, i fer-ho en una data tant assenyalada com fou el 31 d'agost, Dia del Bloc.

També agraïm l'assistència del Sr. Francesc Gas, Alcalde de Roquetes; i del Sr. Jordi Baucells, Regidor de l'Ajuntament de Roquetes.

Al Daniel Gil, per tot el suport i l'ajuda en l'organització i preparació de l'acte; al Jordi Abad, al Jaume Llambrich, al Jordi Ferré i a la Carme Pla.

I a tots els assistents, blocaires o no, per participar en les activitats i actes culturals i socials de les nostres Terres.



P.D. Podeu trobar el llibre en qüestió a la Biblioteca! Us agradarà.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel bloc i per la biblioteca. De les millors que he visitat aquest any!!!

Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà ha dit...

Moltes gràcies Jimbotó.
Jo també et felicito pel bloc. Fa temps que el segueixo i és una eina de gran ajuda per estar ben informat i al dia!!

Begonya Ferré

Dan ha dit...

Moltíssimes gràcies a vosaltres, Begonya, per l'acollida i per la organització, excel.lent, de la reunió. Va ser un plaer compartir-ho amb tots vosaltres.

Daniel

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)