dijous, 15 de novembre del 2007

La Punyeta radiofònica de la setmana

Aquest passat dimecres, 14 de novembre, i dintre de "La Punyeta radiofònica", l’espai setmanal de difusió i promoció que la Biblioteca de Roquetes emet cada dimecres per Antena Caro (96.0 de l’FM) al seu programa El Magazine, varem continuar amb la secció d'entrevistes.




A la Punyeta radiofònica parlem de novetats, de l'agenda d'activitats, dels nostres serveis, dels nostres usuaris, etc...

A més des de fa unes setmanes, amb la voluntat d'incloure nous continguts a "La Punyeta radiofònica", hem cregut oportú iniciar una sèrie d’entrevistes a bibliotecaris i bibliotecàries de les Terres de l’Ebre. Unes entrevistes que ens permetran conèixer més coses sobre les nostres biblioteques (públiques o privades), sobre els bibliotecaris i bibliotecàries que les gestionem i sobre la situació de la Biblioteconomia i la Documentació a les nostres terres.


Si voleu escoltar "La Punyeta radiofònica" d'aquest setmana, feu clic a l'enllaç : http://www.antenacaro.com//seccions/programe/magazine/audio/14-11-07_punyeta_08.mp3

L'entrevistada d'aquest setmana va ser la Clara Àlvarez, Bibliotecària del Campus de les Terres de l' Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.

A més, la Clara és una blocaire més de les Terres de l'Ebre, amb un bloc d'allò més interessant i que cada cop té més seguidors.
Si voleu veure el seu bloc feu clic a l'enllaç : http://www.calgru.blogspot.com/


Des d'aquí li agraeixo a la Clara, la seva disponibilitat i voluntat en participar i col·laborar en aquest nou espai.

Gràcies i fins la propera setmana.