divendres, 2 de novembre del 2007

La Punyeta radiofònica : nou cicle d'entrevistes

Aquest passat dimecres, i dintre de "La Punyeta radiofònica", l’espai setmanal de difusió i promoció que la Biblioteca de Roquetes emet cada dimecres per Antena Caro (96.0 de l’FM) al seu programa El Magazine, varem iniciar una nova secció d'entrevistes.

Amb la voluntat d'incloure nous continguts a "La Punyeta radiofònica", hem cregut oportú iniciar una sèrie d’entrevistes a bibliotecaris i bibliotecàries de les Terres de l’Ebre. Unes entrevistes que ens permetran conèixer més coses sobre les nostres biblioteques (públiques o privades), sobre els bibliotecaris i bibliotecàries que les gestionem i sobre la situació de la Biblioteconomia i la Documentació a les nostres terres.




El bibliotecari entrevistat en aquesta primera secció d'entrevistes de "La Punyeta radiofònica", va ser el Daniel Gil.





En Dani Gil, està llicenciat en Documentació (UOC) i diplomat en Biblioteconomia i Documentació (UB). Actualment treballa a la Biblioteca del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a la Demarcació de l'Ebre (Tortosa). I és responsable del bloc, Bauen_Blog.

Des d'aquí li agraeixo al Dani la seva disponibilitat i voluntat en participar i col·laborar en aquest nou espai.

Podeu escoltar l'entrevista fent clic al següent enllaç : "La Punyeta Radiofònica : 31 d'octubre del 2007".

3 comentaris:

Daniel Gil Solés ha dit...

Begonya,
va ser tot un honor poder iniciar aquesta nova sèrie d'entrevistes. Va estar molt bé, i em vaig sentir molt a gust. L'enhorabona!
Una abraçada,
Dani

Clara Àlvarez ha dit...

Felicitats per aquesta nova iniciativa. Ja he escoltat l'entrevista i m'ha semblat que s'han dit coses molt interessants d'una manera informal i amena.
Enhorabona a Dani i a Begonya

Jesús M. Tibau ha dit...

Us felicito per les vostres ganes de fer activitats.