dilluns, 2 de novembre del 2009

NOVETATS



Tina estaba decidida a encontrar su otra mitad,
pues siendo media naranja
sacarle jugo a la vida era lo más natural.




La Rambla
La Rambla, vista des del cel, sembla una escletxa verda enmig d'un laberint. És un passeig pintoresc i cosmopolita perquè per ell circula gent dels cinc continents. És el passeig de Barcelona i hi trovaràs molt per divertir-te i per visitar. A La Rambla, però, s'hi ha d'anar, sobretot, a passejar, és a dir, a ramblejar. Us convidem a descobrir el passeig més bonic del món.


Tras sufrir un grave accidente, Ella no vuelve a escribir. Derrotada y perdida, emprende un viaje a Firenze en busca de una fascinante historia que le contó su padre y que quiere convertir en novela. En su afán por sentirse viva, crea un silencioso y enigmático personaje, la donna di lacrima, que recibe en un soberbio ático de la via Ghibellina a hombres a hombres que le cuentan sus vida y adoran su cuerpo y su silencio. Nadie reconocerá en ésta a la solitaria y triste escritora que reswtaura libros y visita cada tarde a las siete la antigua librería del Mercato Nouvo donde otro ser, un librero tan solitario y misterioso como ella, la espera.




Herbes amigues és el vuitè llibre de Celdoni Fonoll de versos sobre la natura i el segon d’herbes. Inclou setanta plantes, sobretot herbes, però també lianes i arbusts dels Països Catalans, i algunes espècies culinàries vingudes de l’Àsia i d’Amèrica.
A més dels versos, el llibre conté fotografies de totes les plantes versificades; quatre partitures de cançons transcrites per Isaac Fonoll i un annex amb informació científica, literària i popular de les plantes: la part científica és escrita per Ramon Pascual i Núria Duran i la de cultura popular i literatura és feta per Celdoni Fonoll.