dimecres, 31 d’agost del 2011

Imaginació, il·lusió i molta motivació!

Demà iniciem el mes de setembre, i amb l'inici del mes, iniciem també la nova programació d'activitats, nous serveis, i noves propostes que esperem que us agradin.

Aquests mesos d'estiu hem estat treballant devalent per a poder-vos oferir el màxim d'activitats i serveis possibles i fer-ho d'acord amb la situació econòmica i social actual. Una situació de retallades i d'ajustos que (tot i no agradar-nos gaire) ens han fet treballar molt més la imaginació. Les noves idees, la nostra il·lusió i la nostra passió per la Biblioteca de Roquetes i per tots els que en formeu part augmenten constantment, i això farà que res ni ningú ens pari.

Les escoles de Roquetes, l'IES, les entitats i associacions del nostre poble tindran el seu espai a la biblioteca per tal de poder-hi colaborar i cooperar. Sumar recursos, serveis i esforços és clau!.



Tots els dimecres, Marc i Mentxu us esperen amb els seus fantàstics contes, explicats, teatralitzats, dibuixats... històries que fan les delícies dels petits de cada casa. Iniciarem el setembre amb un cicle de contes populars europeus, i ho farem de la mà de Mentxu el 14 de setembre a les 17.30h amb el conte "A l'est del sol i a l'oest de la lluna".

Judit, organitzarà les xerrades, exposicions, cursos, tallers, clubs de lectura... que aniran forman la graella d'activitats d'aquests  propers mesos.

A finals de setembre, amb la col·laboració de "Sirga: camins per créixer" i a càrrec de Jèssica Melich, gaudirem d'una xerrada sobre "Fitoterapia bàsica" dirigida a tots aquells que vulgueu conèixer i aprendre com utilitzar les plantes medicinals amb finalitats terapèutiques.

L'"Entre Nosaltres", l'espai de trobada de tots aquells als que ens agrada passar una bona estona junts prenent un cafè i parlant de llibres, de cinema, de política, de societat, etc... inicia la temporada amb una aposta molt interessant "Inside Job", documental sobre la crisi financera, dirigit per Charles Ferguson. Us convidem a tots a venir a la biblioteca el proper 28 de setembre per gaudir d'aquesta pel·lícula i de la posterior tertúlia. Segur que tots tenim molt a dir!.

Al setembre també iniciem la nova temporada del nostre programa de ràdio "La Punyeta Radiofònica" a Antena Caro. Per estar al corrent de totes les novetats, activitats i propostes, sintonitzeu el 96.0 FM tots els dimecres a les 12h o bé visiteu la web d'Antena Caro (www.antenacaro.cat).




I per estar al corrent de tot el que es fa i es desfà a la Biblioteca de Roquetes, per a què ens expliqueu, pregunteu i proposeu tot el que vulgueu teniu l'adreça d'aquest bloc http://bibliotecaroquetes.blogspot.com, on trobareu (a la solapa superior) els enllaços als nostres principals canals de comunicació, informació sobre l'equip de la biblioteca i les dades de contacte.

La Biblioteca de Roquetes us espera a la Urb. Torre d'en Gil de Roquetes o a la xarxa, sigui on sigui, hi som per vosaltres i per a vosaltres.

Gràcies i fins ben aviat,