divendres, 23 de novembre del 2007

Els dimecres: un conte!

Com sabeu molt bé, cada dimecres us expliquem un conte i malgrat alguns problemes tècnics, us farem cinc cèntims de com va anar esta setmana el conte: L'ogre amb plomes.


Es tracta d'una història de monstres, com totes les que expliquem el mes de novembre i com tots els contes que us expliquem, els trobem als llibres que teniu a la biblioteca...



La veritat és que els monstres ens poden semblar terribles, però només els trobem ens les històries i malgrat el seu aspecte temible, són una mica sapastres. La història del dimecres contava les peripècies d'un rei que es posa malalt i necessita una ploma de l'esquena de l'ogre de les plomes i en Pírolo, un valent jardiner la va provar d'aconseguir...

Ja veieu la cara del monstre amb plomes que tenia capturada la filla del rei, i ara veureu la cara de Marc fent veure que era el monstre, ni així és del tot terrible el monstre!!





La tarda va ser agradable i els xiquets i xiquetes van dibuixar el monstre en acabar el conte. La setmana que ve un altre conte de monstres per tancar este cicle tan terroríficament divertit!




1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig vindre amb les meues dos filles i els va encantar! sobretot a la gran (4 anys) perquè a la menuda (19 m) el que més li va agradar va ser "pintar" :-)