dimarts, 22 de juny del 2010

Blu ray disc a la Biblioteca de Roquetes


Segles enrere, els maies ens van deixar un calendari, amb una data que predeia clarament el final i tot el que això comporta. Des de llavors, els astròlegs l'han descobert, els numerològic han trobat les pautes que la prediuen, els geòlegs diuen que la terra té els dies comptats, fins i tot els científics dels governs no poden negar el cataclisme de proporcions èpiques que espera a la terra a 2012. Una profecia que va començar amb els maies ha estat ara explicada, discutida, desglossada i examinada. L'any 2012 ho sabrem, hem estat previnguts.




Joan, funcionari de presons, es presenta en la seva nova destinació un dia abans de la seva incorporació oficial.Allà, pateix un accident minuts abans que es desencadeni un motí en el sector dels FIES, els presos més temuts i perillosos. Els seus companys no poden més de vetllar per les seves pròpies vides i abandonen a la seva sort el cos desmaiat de Joan a la cel·la 211. Al despertar, Juan comprèn la situació i es farà passar per un pres més davant els amotinats. A partir d'aquest moment, el nostre protagonista haurà de jugar-se-la base d'astúcia, mentides i risc, sense saber encara la paradoxal trampa que li ha preparat el destí.



Crepúsculo. Bella Swan (Kristen Stewart) sempre ha estat diferent als altres. Quan la seva mare es casa per segona vegada, decideix marxar a viure amb el seu pare a un recòndit i plujós poble anomenat Forks.  Allà coneix el misteriós Edward Cullen (Robert Pattinson). Intel ligent i enginyós, Edward aconsegueix atreure l'atenció de Bella i ben aviat entaulen una estreta amistat. Amb el temps, Bella acaba per descobrir el gran secret d'Edward: ell i la seva família són vampirs. No envelleixen, no tenen ullals i són físicament perfectes. Si visquessis per sempre, per què moriries?

Luna nueva, film basat en l'exitosa sèrie de novel escrites per Stephenie Meyer. Per Bella Swan, hi ha una cosa més important que la seva pròpia vida: Edward Cullen. Però enamorar-se d'un vampir és més perillós del que Bella mai podria haver imaginat. Edward ja ha rescatat Bella de les urpes d'un diabòlic vampir, però ara, a mesura que la seva arriscada relació amenaça tot el que és proper i estimat per a ells, s'adonen que els seus problemes pot ser que només estiguin començant ... Per això Edward, tallarà aquesta relació, per tal de no interferir més en la vida humana de Bella ni a les de les seves persones properes. Aquí serà quan Bella patirà una depressió i coneixerà més a fons a Jacob Black, una persona que va sortir ja en el primer llibre, que serà el millor amic de Bella, després descobrirà que és un home llop o home llop.