divendres, 4 de juny del 2010

Cloenda del curs de català per a immigrants a la Biblioteca de Roquetes

Dijous 3 de juny vam realitzar l'acte de cloenda del curs de català per a immigrants que s'ha realitzat a la Biblioteca des del setembre 2009 fins al juny del 2010. El curs englobat dins del projecte "Punt de Trobada" organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre i l' Ajuntament de Roquetes, ha estat tot un èxit d'assistència, i totes les alumnes s'han mostrat molt satisfetes amb tot el que han aprés i amb moltes ganes de tornar-hi el proper setembre. 

L'acte de cloenda va anar a càrrec de la Sra. Pepita Bosch, Regidora de l' Àrea de Qualitat de Vida de l' Ajuntament de Roquetes i del Sr. Daniel Andreu i Falcó, President del Consell Comarcal del Baix Ebre. També hi eren presents Cristina Grau, Responsable de l'Àrea d'Immigració del Consell i la professora del curs, Raquel. 
Després de l' entrega dels diplomes a totes les assistents al curs, dues alumnes van voler dirigir-se a tots els/les presents amb la lectura en català d'una carta d'agraïment en vers el Consell Comarcal del Baix Ebre, l'Ajuntament de Roquetes i molt en especial per a la seva professora Raquel. 

L'acte va finalitzar amb un berenar elaborat per totes les alumnes del curs, amb plats típics dels seus respectius països d' orígen.